Onsdag

Onsdagen bjöd inte på så avancerad ridkonst. En hel del snö på ridbanan nu och runt nollan ger resultatet styltor och ganska halt. Får kanske sätta på snösulor på Nenne nu till nästa skoning om det ska fortsätta så här..
 
Longerade iallafall lite till en början och satt sen upp och red lite, mycket skritt med fokus på att få honom ordentligt mellan hjälperna. Han kändes faktiskt riktigt fin, rundare i formen än vanligt. Hoppas det kan hålla i sig!
 
Fick för övrigt filmerna från senaste Arnoldträningen igår, blev tyvärr något tok med upplösningen. Att filmas med en Iphone, skickas till en Samsung och sen upp på youtube verkade inte vara någon hit. Orkar inte riktigt lägga tid på att försöka fixa heller... Lägger upp en liten film på en suddig mörk fläck! Om inte annat kan ni beskåda det fina ridhuset! Ska dit på fredag igen =) 
 
Övningen vi la mest fokus på. Tänkt att han bara hoppat en gång sen tävlingen i november här. Ett under att han var så lugn. För något år sen hade jag inte ens kommit på tanken att dra på träning när han hoppat så lite...
 
Idag blir det till att trimma i ridhuset!
 
 
 

Kommentera här: