0 Läs mer >>
Efter 3 hårda pass på raken och 2 vilodagar på det blev det lättare jogging idag. Han var så mjuk o fin redan efter några varv i trav att jag nöjde mig efter 20 minuter, kors i taket - det har nog aldrig hänt förr! Vi gjorde tom några ok byten (dvs han blev inte galen o korsgaloppera tre varv innan jag gick stopp på honom, hihi)!


Belöningen!

Söndag

0 Läs mer >>
Denna lilla skönhet har jag och min kära mor visst gått o köpt också. Sara som lurade mig att titta på henne och jag kunde bara inte motstå, särskilt inte med en "sponsor" som erbjöd sig att köpa in sig i en del. ..! e. Clinton II och fullblodsmamma :-)


Första mötet bara en vecka gammal!


Mys!

Bild från i fredags tillsammans med hennes syster. Vilken liten skönhet hon kommer bli!

Catch up nr 2

1 Läs mer >>
En liten uppdatering för er nyfikna själar om vad som hänt på hästfronten den senaste tiden!

Trots tystnad här på bloggen så har Nenne inte dammat igen helt än...
Man kan kalla det för en lätt motivations dipp i samband med att övriga livet kom ivägen.
Ska jag eller ska jag inte fortsätta traggla med den där gamla svarta envisa 18-åringen som fortfarande inte alltid funkar på tävling o freakar ut emellanåt? Jag är ingen resultat jägare men det vore ju kul att komma runt banorna på ett bra sätt för det mesta och inte tvärtom. .

Nu när vi kommit igång lite mer igen och återfått känslan i hur kul det faktiskt är att träna och trimma så har jag kommit fram till att det är klart att det ska tragglas! Vad ska man annars hitta på om eftermiddagarna och helgerna? Baka kakor o damma lägenhet är liksom inte min grej... ;-)

Så nu har vi varit igång ganska ordentligt ett tag och gymnastik/lydighetshoppat en hel del. Han känns riktigt fräsch! Lydnaden är som vanligt så där, men viljan finns o känslan är bra!

Planen är att komma igång helt efter Falsterbo veckan. Eftersom ingen är hemma på gården så blir det lättast att köra dem på bete en vecka men sen är de lata dagarna helt över för ett tag.
Nenne är en allt eller inget häst så nu får vi ge allt om det ska funka! Märks att han inte är svensk, lagom är ett ord som han fortfarande inte fattar ;-)


En bild säger mer än tusen ord...

Catch up nr 1

1 Läs mer >>
And im back...
 
Motivationen till att skriva har, som ni märkt, varit noll, nada, ingenting. För att sammanfatta det hela är det mycket som har hänt under våren! Jobbiga saker och rolig saker, ni som inte vet kommer märka...iallafall de roliga sakerna.. :-)
 
Största anledning till att jag börjar med denna lilla träningsdagbok igen är mitt minne...det är kasst! Jag menar om man lyckas tappa bort sina skor tre ggr på två veckor eller aldrig kan komma ihåg vad man åt till middag dagen innan känns illa....ännu mindre kan jag ju minnas hur många dagar i sträck mitt stackars djur faktiskt tränat ;-)
Så vi får se i vilken form detta kommer ta sig men ni lär höra betydligt mer av mig än de senaste månaderna, det är ett som är säkert!
 
Nu kör vi!
 
 

Kors i taket!!