0 Läs mer >>
Goder förmiddag på er!

Det blev en sen kväll igår efter västerås vistelsen så idag har jag sovit ut ordentligt! Kom precis hem efter att ha ätit frukost hos svärföräldrarna, ibland är det smidigt att dem tvärs över gatan.. =)

Igår var som sagt jag och Nenne en sväng till Västerås och Rocklundas stora utebana. Tyvärr hade vi inte något sällskap med oss så själva bilresan vart väldigt tråkig...jag underhöll dock mig själv med att sjunga för full hals...så det var kanske tur att ingen annan satt i bilen. De som känner mig vet ju att min sångröst är = noll...=D
Själva ridningen i sig blev inte så avancerad, målet var ju mest att Nenne skulle få se hela stora utebanan + att han skulle få kolla på vattnet och pulvermangraven.
Till en början var han väldigt spänd eftersom ridanläggningen ligger mitt i en idrottsanläggning och det är fotbollsplaner runt omkring och diverse fotbollslag som joggar i stora klungor runt ridbanan, mycket att titta på med andra ord. Men han kändes ändå fin och lyssnade bra. Efter ett tag blev han riktigt fin och hoppningen gick hur bra som helst. Han tittade litegrann på graven men hoppade den snällt ändå och vattnet var inga problem alls..!! Banken var full med hinder så den hoppade vi aldrig, men den skulle tydligen ändå inte vara med så vi får hoppa bank en annan gång =)

Nu har jag tydligen lite brådis, ska åka iväg o hämta ut mina nya ridskor som kommit till hästshopen nu...och tåget går tydligen snart!

Vi hörs sen!

Kram

Västerås + sovmorgon

0 Läs mer >>
Åsas nya hästskötare Nellie var ju med på träningen i Onsdags och tog lite bilder. Så här kommer en mindre bildbomb..!







Blir kanske lite konstigt format på dem, fick klistra in dem i inlägget för jag orkar inte spara dem på datorn just nu..

Idag bär det av till Västerås för att kolla in alla läskiga "terränghinder". Vi får se om Nenne fortfarande tycker att pulvermangravar är skitläskiga eller om han mognat lite. Det var ju typ 3 år sen jag provade sist..Man hittar ju inte dem överallt så man kan träna så ofta på dem... =p

Ha en bra dag!

Bilder

0 Läs mer >>

Är på jobbet, så det får bli ett kort inlägg... =)

Var som sagt på hoppträning igår, vi var väldigt många så det blev väldigt segdraget till en början - blir så lätt att tappa fokus då.. Men Nenne var på topp och skötte sig exemplariskt så det var bara att hänga med!
Övningen var en bana med bara relaterade linjer och några lite snävare svängar som man fick hoppa om och om igen till chefen nöjde sig. Det blev ganska många varv innan han blev nöjd, det var petigt igår =)
Till slut fick vi hoppa banan på ca 1,20 - dock kändes det faktiskt mycket högre än det var - berodde nog på att det var ganska tätt mellan hinderna och att det var snabba svängar.. Nenne var iaf superduktig och även fast det blev lite korsgalopp och att jag inte red helt hundra emellanåt så löste han allt jättebra. Fin häst!!

Eventuellt blir det en liten tripp till Västerås på fredag (om jag kan ta bilen, den är tydligen dubbelbokad..) för att träna på deras pulvermangrav, bank och vatten. Vi ska ju tävla där den 7:e Maj och Arnold tyckte att det kanske var en bra idé att träna lite på de hindrena först. Tydligen blir de flesta hästarna ganska spända på den banan..vad vet jag?!? Jag tycker dock att det skulle vara väldigt skönt att få ha ridit där för det är ju våran första nationella start vi ska göra (!!!), det är ju bara en 1,20 som jag brukar rida men jag är ändå redan lite nervös.. =p

Nu måste jag arbeta!

So long =)

Hoppträning

0 Läs mer >>
Hej allesammans! Nu börjar det bli lite ordning på dagarna igen och kanske även bloggandet om vi har tur. Man blir ju alldeles vilse in pannkakan när det är röda dagar hit och röda dagar dit...Men skönt har det varit med lite ledighet!

Söndag och Måndag tillbringade jag som sagt ute på vårat landställe i Enköpings skogarna. Måste säga att det var himla skönt att komma bort från Rimbo ett tag. Även fast man är ledig när man är hemma så blir det inte på samma sätt som när man kommer bort, då kan man verkligen koppla av utan att det finns några "måsten". Jag har dock inte bara legat och latat mig i solen utan det blev även några timmars krattande och lövsamlande. Det blir ju som lite löv på tomten med 3-4 stora ekträd och en jättebjörk...så nu har jag träningsvärk igen!


Mamma & Johan krattar för fullt!

Utsikten från våran altan

Och sist men inte minst en liten kopparödla som levde rövare i våran buske precis nedanför altanen..

Om vi ska återgå till vad bloggen är till för - träningsdagbok, så red jag ut ca 50 minuter igår när vi kommit hem. Nenne var pigg och glad och verkade tycka det var skönt att komma ut i skogen!

Idag trimmade vi lite på banan. Till en början kändes han väldigt "tråkig", han gjorde det han skulle men hängde lite i bettet och hade lite dåligt driv i bak kärran. Efter många övergångar och lösgörande arbete började han kännas riktigt fin! Ett riktigt vinnande koncept idag var slutor på diagonalen i galopp, dem kanske inte var så fina "dressyrmässigt" men han blev riktigt loss och fin efter att vi nött några ggr på diagonalen =)

Imorgon är det hoppträning igen, kul!!!

Kram

Slappa dagar!

0 Läs mer >>

Ja det är verkligen vad jag har gjort den senaste veckan, men har som sagt haft fullt upp..!

Så det får bli en lite update dag för dag;

Tisdag var det som sagt skoning för Nenneman och så red jag ut en lite sväng i skogen med Åsa och Cornelia.
Sen bar det av till Rådmansö för att hoppträna Joelle. Vi fick träna på att hoppa bana (och det var dessutom första träningen utomhus för Joelle) och jäklar i min lilla låda vad det gick fort! Alla andra fick rida på framåt för att nå fram på alla distaner förutom jag och Joelle som fick bromsa oss igenom banan och ändå fick kort överallt... =p

Onsdag red jag ut en liten sväng på Nenne och sen trimma jag lite på banan. Planen var att rida till en äng som vi får rida på och trimma lite, men den var fortfarande lite sumpig så det fick bli banan istället. Nenne var fin men lite stel från helgens bravader tror jag =)

På Torsdagen blev det trim på både Nenne och Joelle. Eftersom jag bara jobbade halvdag åkte jag först upp till Nenne och hoppa honom litegrann. Först en studs med 3 hinder och sen fyra galoppsprång fram till ett räcke för att gymnastisera gamlingens kropp litegrann. Han kändes fin!
Sen blev det en tur till Joelle. Hon fick också hoppa litegrann, hennes övning blev ett kryss på medellinjen och sen ställde vi upp tre hinder brevid varandra så man kunde välja att rida rakt fram, höger eller vänster. Hon kändes superfin och hoppa några riktigt fina språng på 1,20 =)

Och sen hade vi då dagen D, fredagen alltså! Joelle var jättefin i 1,10, tyvärr fick vi ett nedslag på ett räcke när hon kom lite i korsgalopp och obalans genom en sväng.
Nenne kändes också väldigt fin, men "ridkänslan" var inte 100% som den var på Djursholm. Jag tyckte att han låg på lite för mycket i handen och och inte tog förhållningarna ordentligt, har säkert med att göra att det var första tävlingen ute och att han blev lite spänd, jag fick gå på honom ordentligt på hinder nummer ett för att han blev tittig (?!?). Dock så såg han mycket finare ut när man tittar på filmen för att han är inte lika ostadig och slår mot handen varje gång jag gör en förhållning... Ett skitnedslag på samma hinder och samma sväng som med Joelle. Piloten kanske får öva på att svänga ordentligt...!

Idag har jag varit funktionär på ridskolan så gott som hela dagen och kommer precis från påskmiddag hemma hos Johans föräldrar. Nu ska jag åka till Nenne och gå en sväng med honom.
Imorgon bär det av till landet så ni lär inte höra av mej förrän på måndag eller tisdag igen.

Ha det bra så länge!!

Kram

Lyser med min frånvar...

0 Läs mer >>
För tillfället känns det som att allt går i ett, krävs lite planering för att få allt gå ihop..Men som tur är så är det bara roliga saker som det planeras för!

Igår var det vilodag för min fina springare och mentalträning för min del på klubben. Även denna gång var det bra, även om jag inte var på det bästa humöret och lite stressad när jag kom dit. Det blev dock bättre med tiden, jag har dock sjukt svårt med avslappningsövningen. Ju mer vi ska tänka på att andas desto svårare får jag att andas, hmm får nog träna på den där! =p

Idag nalkas det skoning för Nenne, hans hovar ser för taskiga ut så det är på tiden! Sen om jag hinner tänkte jag bara skritta ut en sväng i skogen innan det är dags att kasta sig i bilen och åka hem och äta för att sen bege sig till Rådmansö för att träna på Joelle. Ska bli himla kul, hoppas bara att turen inte har vänt och att vi kommer lika bra överens denna gång!

Onsdag tror jag också blir skogsdag för Nenneman och ev lite födelsedagsfirande för min del med tårta. Jag fyller ju faktiskt år idag (tisdag alltså).. =)

Torsdag är som tur är halvdag på jobbet. Då blir det trimmande både för Joelle och Nennes del innan tävlingen på Fredag.

Fredag är tävlingsdagen! Joelle går 1,10 och Nenne 1,20!

Lördag blir nog en lugn tur i skogen om det hinns med. Först ska jag vara funktionär på Chicken Cup =)

Söndag åker jag till Landet i Enköping och hälsar på mormor och de andra i släkten för att göra vårfint och fira min födelsedag med resten av släkten. Blir kvar till på Måndag.
Eventuellt ville Åsa låna Nenne till en skogstur annars får det bli vilodag =)

Sådär ja! Nu har jag lyckats göra en liten veckoplanering, så om jag inte hunnit/orkat skriva så vet ni vad jag har för mig i veckan..!


Kram

Mycket nu

1 Läs mer >>
Var ju då på tävling i Djursholm idag.
Nenne var fantastikt fin hela dagen och hoppade för det mesta väldigt bra, tom så att han hoppade mig ur sadeln i vissa språng. Fin häst!

I första klassen kändes han verkligen super, tills vi skulle rida in i kombinationen och hade lite för lite energi genom svängen och fick en stor distans. Eftersom han var så fin och fram för skänkeln så trodde jag att han skulle hoppa ändå, men icke...Om jag hade haft lite mer ben hade han säkert bjussat på den men nu så stannade han alltså..Himla tråkigt, men som vanligt är det bara att bryta ihop och komma igen!

Till nästa klass som då var lagklassen kändes han minst lika fin! Kanske lite mer taggad än till första klassen men ändå väldigt lydig. Efter lite missförstånd och problem på en av linjerna så var vi felfria, liksom alla andra i vårat lag!! Det var en rafflande och spännande grundomgång, skulle vi behöva gå in och göra en omhoppning också eller skulle vi vara de enda laget med alla ekipage felfria?!?
Omhoppning blev det och det var bara att memorera omhoppningsbanan och springa ut till hästarna och hoppa upp för en runda till. Denna runda var Nenne ännu lite hetare (när han börjar bli trött så brukar han bli lite het och börja kasta med huvudet mer) men fortfarande väldigt fin! Det var dock på håret att vi fick ett stopp på trippelbarren...Jag skulle vända innanför ett räcke så att det blev kort sväng till trippeln, men såklart tokbjöd Nenne på räcket så jag fick tvärnita och vända på en femöring för att ta ett trav och galoppsprång fram till hindret, hehe..så kan det gå. Felfria var vi iaf även denna gång och med bara två skitpet som Sara och Maria stog för så vann vi denna omgång, kul!!! Sara vann även förklassen så det blev dubbelt Rimbo idag!

Tusen tack till Cornelia som följde med som häst och Angelica skötare idag!




Kram

Grymma RimboRyttarna ...

0 Läs mer >>
Godmorgon allesammans! Eller godförmiddag kanske börjar stämma bättre..

Jag har precis stoppat i mig lite frukost och snart bär det bär av till stallet. Kom precis på att man kanske ska tvätta lite kläder till tävlingen imorgon...att man alltid ska vara ute i sista minuten..! Schabraket får dock vara lite halvskitigt - det hinner nog inte torka annars.

Igår tog jag och Nenne en skön skogstur i det fina vädret. Nenne var pigg och glad!
Idag ska vi nog trimma lite lättare på banan inför morgondagen, bara känna hur han känns och kanske galoppera över någon bom. Det blir nog bra!

Nu är det dax att stoppa i linserna och bege sig till stallet!

Bästa bilden jag kunde hitta av ridbanan, ett litet hörn fick ni se iaf.. =p

Kram

Panik tvätt

0 Läs mer >>

Idag var det då dax för hoppträning igen! Tyvärr kunde inte Åsa hänga med denna gång så jag och Nenne fick styra Saaben mot träningen själva.

Jag måste erkänna att jag kände mig lite trött och hur jag än försökte pigga på mig så gick det inte...Nenne kändes dock mycket bättre än i Söndags, även om jag tyckte att han var lite seg till en början. Bra tyckte Arnold - jag får inte lägga mer tryck än vad jag har. Det är faktiskt svårare än man tror eftersom jag är van att Nenne far fram med väldigt mycket tryck i både galoppsprången och själva hoppmomentet...Så det kanske var bra att jag var lite trött så att jag inte orkade tjaffsa emot Nenne utan bara följde med och visa vägen och tempot. Vi hoppade en 1,20 bana lätt som en plätt och gjorde inte direkt några större missar på hela träningen. Skönt att självförtoendet fick sig en lite boost inför tävlingen på Söndag eftersom förra Söndagen inte var den bästa!
Dock har jag fortfarande lite svårt med bromsandet, jag fattar inte hur svårt det ska vara att bromsa utan att driva på med ben eller skänkel?!?! Och det roliga är att på tävling upplever jag inte att jag har lika stort problem med det som på träning.. "Mitt" felaktiga bromsande leder iaf till att han inte kommer upp och fram för skänkeln utan blir lite platt istället vilket leder till att vi kommer lite nära på vissa hinder (särskilt i relaterade avstånd)..
Arnold tyckte dock att Nenne såg finare ut än han någonsin gjort och att han hoppade väldigt fint idag, kul!!! 
Han tyckte även att jag var lite fjantig som trodde att jag satte igång och tävlade honom för hårt...och sa ngt i stil med "världscup hästarna tävlar ju faktiskt i stort sett vare helg under en period och dom håller ju minsann, så Nenne kan nog hoppa några små 1,10-1,20" Hihi så jag antar att han tycker att det bara är att köra på =)

Så nu hoppas jag på att jag kan behålla samma känsla till på Söndag och kick some as igen!

Imorgon blir det vila för min fina springare. Åsa har fått förtroendet att mocka och göra maten. Själv ska jag åka till Norrtälje och kolla på när Miss Li spelar. Skönt att komma bort från stallet och vara som "vanligt" folk för en dag (efter en dag blir det dock långtråkigt och stallabstinensen tar över..) =D

Guldstjärnnan går även idag till finaste NeeNee!


Kram
 

Bästa hoppträningen e...

0 Läs mer >>
Bloggmotivationen är inte på topp just nu, tror att jag har någon förkylning i kroppen som jag försöker hålla tillbaka så gått det går. Här hinns det inte med att vara sjuk..! Dock så är jag ganska trött på kvällarna när jag kommit hem och har helt enkelt inte haft lust att sätta mig o skriva.. Men ska försöka mig på en liten uppdatering nu!

Igår skrittade jag ut en sväng i skogen med Nenneman. Kom på den briljanta idén att jag skulle skritta barbacka i det fina vädret... Det är lustigt hur man alltid glömmer hur benig min häst är från gång till gång - nu sitter man här med skavsår i arslet igen trots att vi inte var ute i mer än 30 minuter, mindre kul, hehe.. =/ Nästa gång måste jag försöka komma ihåg att ta en pad att sitta på!

Idag red jag ett lättare pass på ridbanan. Fokus var att få honom gå fram för skänkeln och ta förhållningar ordentligt med tanke på att den enkla basicövningen inte gick jättebra i söndags. Jag red tillochmed på hacket för att jag själv inte skulle hamna i det läget att jag sitter och mecklar med hans mun istället för att fokusera på takt och tempo... Idag kändes han betydligt piggare och fräschare och lyssnade riktigt bra. Efter ca 45 minuter var vi nöjda! Hoppas att han känns lika fin imorgon på hoppträningen =)


Måste lägga in en vårbild på gården, ingen snö så lång ögat når längre som ni kan se. Det tar sig sa mordbrännaren!!

Nu är jag hur hungrig som helst, så nu ska jag ta och göra mig några kvällsmackor, mums!!

Kram

Blogg motivation?

0 Läs mer >>
Nu har det visst gått hela tre dagar sen jag uppdaterade, tiden går fort när man har kul... =)

Blir en kortare uppdatering då jag inte orkar skriva så mycket.. 

Fredag - Hoppning på ridbanan. Ställde fram ett relaterat avstånd med 5 galoppsprång på en långsidan för att känna på hur lydig han var och ett litet hinder på mitten så man kunde hoppa från långsida till långsida, så man kunde pussla upp det till en liten bana. Nenne kändes fin och var förvånandsvärt lydig!

Lördag - Red ut en sväng på 50 minuter. Lite loj häst som kanske hade lite träningsvärk från fredagen =)

Söndag - Upp med tuppen för att åka på tävling till Jälla. Nenne kändes lite loj på framridningen men ändå ganska fin. Vågade inte riktigt "sparka igång" honom heller eftersom han brukar kunna komma igång bättre av sig själv på tävlingsbanan. Men inte idag... Väl inte på banan var han fortfarande loj - kändes mest som att han lallade runt och jag kunde varken driva på eller ta tillbaka honom. Det resulterade i att vi kom fel på hinder nummer ett och heltokigt på hinder nummer två som han stannade på. Vi tog lite nya krafter och hoppade sen igenom banan ganska hyffsat..men känslan var inge vidare.
Det var kanske inte helt oväntat att det inte skulle gå jättebra med tanke på att vi inte hoppat så mycket sen skadan, tävlingen var ju mer tänkt som en träning. Men det var lite tråkigt ändå eftersom han känts så fin den senaste tiden. Tror dessutom att han var lite trött sen i fredags, blev lite dumt när jag av olika anledningar inte kunde hoppa tidigare på veckan. Det tar ju lite längre tid för honom att återhämta sig fortfarande eftersom han inte är helt igång än. Men men...ingen idé att älta, det är bara att bryta ihop och komma igen till nästa helg på Djursholm!

När vi var hemma släppte jag ut honom utan täcke - så nu har han rullat sig ordentligt och står och solar, skönt tycker han nog =)
Tusen tack till Christin som följde med och hjälpte till!!

De två närmaste dagarna blir lugna för Nenne så han hinner återhämta sig till träningen på Onsdag, sen får vi se hur upplägget blir beroende på hur han känns.

Ha det bra allesammans! Nu ska jag städa lägenheten, kul kul.. =/


Ingen charmerande vinkel på en ganska charmig häst... =)

Oj oj...

0 Läs mer >>

Herregud i min lilla låda vad det stormar ute, jag har aldrig varit med om maken!! Jag skojar inte när jag säger att jag höll på att blåsa av Nenne... Till råga på det blev det såklart strömavbrott precis efter jag skulle börja mocka, så hela stallvistelsen blev i mörker.

Jag fick ganska fort slopa min plan om att hoppa idag då jag inte tror att ett endaste hinder skulle stå kvar i denna blåst. Därimot plocka jag tappert fram två bommar som jag tänkte att vi kunde galoppera över...
Efter att jag mockat och fixat i mörker (i hopp om att det skulle mojna lite ute) så begav vi oss ut på banan. Jag trodde att Nenne skulle vara lite spänd och tittig av blåsten men han var lugnet själv, jag var nog mer hispig än honom - det blir lixom ganska svårt att andas när det blåser motvind i 180 knyck!
Det blev som ni kanske förstår ett ganska lugn pass med både 1 och 10 halter för att invänta att de värsta stormvindarna skulle passera så man kom framåt igen och mellan dem så kunde vi tom galoppera några ggr över bommarna! Han kändes riktigt fin idag och förhoppningsvis är stelheten över för denna gång! Efter 40 minuter gav jag upp och gick in igen...men jag tycker att vi var ganska tappra ändå som gav oss ut i stormen... Dagens guldstjärna går såklart till världens finaste Nenne som nästan alltid ställer upp trots väder och vind!



Kram

Storm och strömavbrot...

0 Läs mer >>

...att ta med kameran till stallet alltså!
Så jag skriver kortfattat att det blev en lugn uteritt med Cornelia och Hallon idag. Nenne var fortfarande lite stel, men det kändes mycket bättre idag så det går åt rätt håll iallafall!
Här kommer lite bilder från dagen;






Nu har ni bilder för ett tag framöver...Och så fick jag med en bild på hur hoven ser ut nu också..det var ju ett tag sen jag uppdaterade med bild på den.. =)

Kram

Idag kom jag ihåg...

0 Läs mer >>

Planen som jag gjorde upp häromdagen har redan spruckit eftersom Åsa bestämt sig för att vara dressyrig och anmält sig till massa dressyrtävlingar så måste hon ju också träna dressyr.. Så idag red hon lektion för Sara, så jag passade också på att trimma lite. Det verkar ju inte direkt snällt att börja ställa upp massa hinder och hoppa, tror inte det skulle vara så uppskattat.. =p

Jag kände redan när jag satt upp att han var ganska stel och ovillig...inte så konstigt kanske när jag red ganska hårt i söndags och sen fick han vila igår. Så jag fokuserade mycket på att få honom sådär lösgjord och fin han har varit den senaste tiden! Det blev mycket skrittarbete och försöka få bogarna på plats och få honom ta ett jämnt stöd i båda tyglarna. Efter ca 45 minuter började han kännas finare, viljan fanns att arbeta men musklerna stramde säkert lite på stackarn så vi tappade det fina och lösgjorda ganska fort igen. Efter 1 timme nöjde vi oss och gick in och strechade istället =)
Det får bli hoppning imorgon eller på torsdag istället!

Charlotte har skickat massa fina bilder på mig och Joelle idag (tusen tack!!) Så om jag får tillåtelse kan jag visa några, så blir det iaf några bilder här på bloggen igen. Tänker varje dag att jag ska ta med kameran men glömmer det lika fort som jag kommer på det =/

Nu ska jag duscha och äta en second dinner!

Kram


Stelt

1 Läs mer >>
Hej hej!

Mentalträningen igår var bra, man fick tänka till och analysera sig själv.. Jag ser fram emot nästa gång som jag tror blir lite mer personlig. Det här var ju mest "genomgång" och grunder för att kunna gå vidare till det roliga sen. Nästa gång blir den 18:e April =)

Nu har jag tittat runt på lite tävlingar, det ser nog ut som att det kommer att blir ganska många helger i rad för min lilla häst till en början;
10/4 Björklinge 1,10
16 eller 17/4- Djursholm 1,10 - 2:a omg för allsvenskan
22/4 Rådmansö 1,10 eller 1,20 - har inte riktigt bestämt mig än. Beror på hur han känns..
Sen blir det lite tävlingsvila till
15/5- 1,20 tierp
21/5 div.2 omg.3 - 1,10
Sen tror jag att det blir rådmansö igen den 6/6 - 1,20
Planen kan ju förändras snabbt, men den här planen känns ganska bra till en början. Jag hade gärna åkt på samma meeting som Charlotte men jag känner att pengarna tyvärr inte räcker till, det är ju ganska dyrt med meetings.. =/

Ha en bra dag!

Kram =)

Mentalträning & Tävli...

0 Läs mer >>
Nog för att min lilla häst alltid har varit en pigg herre. men nu så undrar jag vad som hänt med honom den senaste tiden, han verkar totalt outtröttlig...Dock har det oftast varit "bra" och kontrollerbar energi men idag var han en riktig vilde!

Tanken idag var att rida ut eftersom han inte fått gå ut så mycket i veckan. Jag hade inte jättestora förhoppningar på att underlaget ute skulle vara så bra, men jag trodde inte heller att det skulle vara så dåligt som det var...så tyvärr blev det en ganska lugn tur med en och annan trav och galopp mellan isfläckarna. Nenne var skvatt galen och det var nog en bra idé att jag hade tagit gramanen "ifall att" så att jag kunde bromsa och invänta Cornelia och Hallon emellanåt.
När vi kom hem ca 1 timme senare så tänkte jag att det var lika bra att galoppera av lite energi på ridbanan. Vi fick bråka lite till en början men sen vart han kanonfin! Det var nog en välbehövlig liten strid vi tog... =)

Imorgon blir det vila för galenpannan. Då är det mentalträning som klubben bjuder på till alla ryttare som löst licens för i år - det ska bli väldigt spännande och roligt! Jag har aldrig varit på något sådant förut men har tänkt ganska länge att det skulle vara bra att gå på, så det är väldigt kul att klubben tagit initiativet att ha några tillfällen med lite mentalträning!

Sen blir det hårdträning inför tävlingen på Söndag. Någon som vill hänga med som hästskötare förresten? Vi lär åka ganska tidigt, men det är bara en klass så vi kommer nog hem ganska tidigt också =)

Veckan kommer se ut som följande (ungefär iallafall..)
Måndag - Vila
Tisdag - Hoppning med Åsa
Onsdag - Ut en sväng
Torsdag - Trimma på banan
Fredag - Lättare pass på banan eller ut beroende på underlag
Lördag - Trimma lite på banan, kanske lite bomarbete inför söndag
Söndag - Tävling på Jälla

Får se hur jag kan hålla den planen, men nu har jag iaf en plan.. =)

Kram

Vart kommer all energ...