Du gamla du fria..!

Nationaldag var det idag också, så himla trevligt - framförallt att man är ledig!

Började med att fira ledigheten med att gå upp och släppa ut hästarna, hämta ut nya kavajen (!!) och sen hem för att städa lite i lägenheten, nu ska jag strax inta lite föda innan det är dax att åka till stallet igen för att lasta på Nenneman och åka till Uppsalatrakterna för träning =)

Igår var jag ju då till allas våran kiropraktor Svante med Nenneman. Vi kom fram till att det var ett år sen som Nenne besökte honom sist (har ju inte blivit något besök pga sjukdom + att han varit så fin..) men igår var det alltså dax för en koll igen.
Det var egentligen inga större grejer men en massa småsaker som skulle rättas till, inte så konstigt kanske eftersom det var så länge sen Nenne fick sig en genomgång sist... Det största var nog att han behövde knäcka till båda bak, som han i stort sett alltid behöver göra, Nenne har ju svårt för att riktigt släppa loss i ryggen när jag arbetar honom och då är det ju inte så konstigt att det kommer låsningar i bakpartiet.. och sen kände han att Nenne var stel i sin högra bog och jobbade med att få loss den också. Resten var som sagt mest lite småpill, alltid hittar man ju något!
 Överlag tyckte han att Nenne så riktigt fin ut, det enda är att han måste muskla på sig mer i bakkärran (har ju att göra med att han måste jobba igenom kroppen ordentligt..), men det vet jag ju och jobbar på i stort sett 7 dagar i veckan =)

Nej nu är det dags att sluta lata sig och sätta fart igen!

Kommentera här: