Mera uteritt..

Igår så hade jag tänkt frångå min grundplan och tänkte rida på ridbanan eftersom den såg så inbjudande ut. Sara har ju fixat och kämpat med den så nu är den faktiskt ridbar, wiee!
Men sen kom Jill och skulle rida ut, så jag tänkte att det kan ju vara trevligt att rida med henne för en gångs skull..det händer ju inte varje dag nu för tiden! =)
Turen började bra men sen kom vi på att vi skulle rida en ny väg..inte bra.. Den var hyffsat fin till en början men sen skulle vi bara rida över en äng som var sådär att rida på, och sen efter ängen kom vi till den djupaste skaren..Då var det redan för sent att vända tillbaka eftersom det skulle vara lika långt hem (gissade vi eftersom vi inte riktigt visste vart vi va...). Så hästarna fick kämpa sig igenom snön. Nenne tyckte inte det var kul och stannade tänkte inte gå en meter till. Stackars djur, elaka människor tar dem på en tur i mörkret i den djupaste skaren vi kan hitta.. =/ Som tur va så var det bara ett litet parti som var så dåligt, även fast resten av vägen inte heller var något att hurra för..Vi överlevde i allafall turen och nu vet vi att det finns en till väg att rida bara snön försvinner! 

Idag blir det i alla fall vila för Nenneman. Det kanske behövs efter gårdagens vildmarksäventyr, vi såg till och med älgar på turen!
Jag ska ta en premiär tur till Thuns med Ina, spännande! Åsa är snäll och ska mocka och fixa till Nenneman =)

Ha en bra dag!

Kram 

Kommentera här: