Kortfattat

Kort och gott kan man säga att min fina häst var grym igår i ridhuset!

Trots att det var hur mycket hästar som helst på privat delen så var han jättelugn och fin, och gymnastikövningarna från i Onsdags måste ha hjälpt ganska mycket för så lösgjord han var igår är inte varje dag man får uppleva. Inte så långa stunder på raken iaf, man brukar ju alltid behöva sakta av och börja om efter ett tag..
Planen var att öva mycket övergångar, särskilt på diagonalen för att avdramatisera det där med byten. Men eftersom det var tokmycket folk i ridhuset så fick man rida där det fanns plats... Mycket övergångar blev det iallafall och jag kan inte säga att dem är så jättebra dressyrmässigt men det blir bättre och bättre!
Det som inte satt så bra igår var att fatta förvänd galopp, min plan var att fatta rätt galopp, bryta av efter några steg och sen fatta "fel" galopp för att träna inför bytena. Det brukar inte vara några större problem att fatta fel galopp, men igår tyckte han att han var jätteduktig och fatta rätt galopp jättefint varje gång..Jaja det fanns inte direkt plats i ridhuset för att ta igenom just det så det får bli dagens övning istället.. =)



Ha en bra dag!

kram


 

Kommentera här: