Onsdag

Hej hopp!
 
Känns som att jag bara inleder med att dagarna går så fort, så idag lämnar vi den raden fort och uppdaterar hur veckan har gått istället.. =p
 
Lördag blev det hoppning för Nenne, Miss C och Florie. Jag hade byggt upp en liten "bana", långsida snett igenom långsida. Den första långsidan började med trav bommar för att sen byggas till en liten 5 och halva.
Unkisarna skötte sig utmärkt och hoppade igeom allt så okomplicerat som det bara gick, Florie var det mycket krut i som vanligt men hellre det än tvärt om!
Nenneman fick mest koncentrera sig på 5 och halvan efter uppvärmningen. Han har de senaste dagarna varit lite stel i högern så det var mycket i lösgörande syfte som han fick hoppa den. Han gjorde den kanon även om det blev lite vilt efter... =)
 
I Söndags  trimmade jag honom på ridbanan. Mycket lösgörande, öppnor, slutor och sidvärts för att få det sista att lossna. Han blev riktigt mjuk, fin och avslappnad stundtals. Så himla härligt när man verkligen känner att man får det att släppa!
Sen var det dag att åka med Robert aka Leif Loket till Enköping. Han skötte sig kanon, men bedömningssport är alltid bedömningssport - min enda kommentar är att det är skönt med hoppning...glasklart antingen river man eller inte, hihi =)
 
Måndag blev också trimma på ridbanan efter att ha skrittat på åkern utanför och ätit supergoda äpplen från äppelträdet som står där utanför - mums! Sen blev det mest repris från söndagen men även med förvänd galopp och ett och annat byte. Det tar sig sa mordbrännarn!
 
Igår red jag Miss C på ridbanan. Hon är så himla mjuk och fin den hästen, kanske inte den finaste att se på alla gånger (även om det tar sig) men hon ger en sån trevlig känsla och då blir det så himla roligt att rida! Hon hade vilat i två dagar så jag mest checka gas, broms och red igenom alla gångarter. Hon pinnar på så fint på tygeln =)
Nenne fick busa lite i linan, han verkade tycka att det var fantastiskt kul att springa i lina i bara grimma och utan inspänning.. =p
 
Förresten har bilderna från kvalite´n kommit, enjoy!
 
Robert
 
Constanzia
 
Rico
 

Kommentarer:

1 Maria Fredriksson:

skriven

När man ser bilden på Consanzia så förstår jag inte varför hon inte fick två 9:or. Vi kanske ska visa domaren så han kan ändra i protokollet;-)

Svar: Ja gör det du, dom kanske ändrar sig..hihi =p
Angelica

2 Veronica:

skriven

Är miss C nya påläggskalven månne?;)

Svar: Hihi jaa om hon fortsätter i den här takten så vem vet.. =p Kul att ha någon annan att rida också i vilket fall som helst =)
Angelica

Kommentera här: