0 Läs mer >>
Äntligen har snön försvunnit och man kan rida igen!
I lördags begav vi oss ut själva i blåsten, det var en pigg och spänd Nenne på vift. Efter en slappnade han iallafall av och vi kunde njuta av det fina men aningens blåsiga vädret.

Igår fick med med oss sällskap ut. Måste säga att vi har sjukt bra ridvägar att glida runt på så på en o samma ridtur kan man få med det mesta om man vill. Igår bussde vi runt, hoppade lite diken, stockar, vadade i vatten och travade på fina grusvägar. Nenne var taggad till tusen!

Idag är planen att rida ut igen (ingen idé att trimma när han är så pigg som han är nu) men sen får det nog bli ridbanan och få litr ordning på djuret ;-)


Hann med att grooma på tävling igår också, fina Robert plockade placering igen. Den är fin den! :-)

Helg

0 Läs mer >>

 
Ja jäklar i min lilla låda, nu blir ni få unika läsare chockade va!?
Angelica skriver några rader - prisa dem övre makterna!
 
Nej men faktiskt...allt har sin tid...eller otid...och idag kände jag att det var dags att skriva några rader, det lixom sved till i skrivartarmen.
 
Sen jag skrev sist har det säkert hänt miljontals grejer... Värt att veta är att Nenne bytt stall och står sen ca 3 veckor tillbaka i samma stall som Celeste. Väldigt tråkigt att flytta från dem fina människorna på Kundby men ändå skönt att ha hästarna på samma ställe, och för tillfället tror jag att detta är den bästa lösningen för bägge hästarna samtidigt som det är den enklaste för mig.
 
Jag har velat fram och tillbaka hur jag ska göra med Nenne i år, pensionärsdags eller inte... Men efter att ha behandlat honom lite (inget allvarligt) och insett att gammelgubben är on fire så säger jag bara att vi kör på med träning och tävling - allt med vad tid, plånbok och häst håller för!
Så nu håller vi på att sätta igång, han rids varje dag men ska nu komma igång med hoppning och träning "på riktigt".
De senaste dagarna har det ju dock fallit massa snö...och min tanke är att vänta ut den...så igångsättningen har stannat upp med två dagars vila... men ikväll får jag nog bege mig ut en sväng trots snö ;)
 
Celeste sköter sig fint, hon kommer bli en riktig liten pärla tror jag...en pärla med ganska mycket humör...ston!
 
Lovar inte att jag kommer skriva mer än så här.. men kanske, kanske..om ni har tur så tittar jag in med jämna mellanrum!
 
Längtar tills vi kommer ut på tävling igen!
 
 
 

Chock