Vinter på riktigt..

Godmorgon!

Nu har det visst bestämt sig för att bli vinter på riktigt, jag var lite optimistiskt ett tag och tänkte att snön skulle försvinna igen, men icke. Dock är det trevligt att det blir lite ljusare ute + att banan faktiskt går att använda till lättare motionspass.

I Måndags blev det ett pass i ridhuset igen (för februari månad blir det nog ridhuskort..), det kändes att Nenne var lite matt i kroppen efter Söndagens röj ute i skogen.
När Nenne är lite trött brukar det väldigt ofta resultera i att han är tittig och spänd..ena hörnet var sååå himla farligt! Men efter att jag lessnat på att han knappt kunde springa på den delen av volten och sagt åt honom så blev han riktigt fin och avslappnad på slutet.

Igår fick det lilla djuret välförtjänt vila. Jag skulle ha gått på gymmet, men efter diverse motgångar under dagen så fick jag inte middag förrän halv 9 och kände inte för att gå ut igen.. Istället blev det 25 minuter på löpbandet hemma, eller ja löpband och löpband det är ett gåband som man kan jogga på. Men bättre än inget!

Idag blir det lättare ridning alt. longering på ridbanan.


Från tidigare vinter i Norrland..

Ha en bra dag allesammans!
Kram

Kommentera här: