Onsdag

Godmorgon!

Så var det Onsdag igen, imorgon är det Torsdag och veckan är snart slut... så har det iallafall känts den senaste tiden. Helg tackar man ju inte nej till iallafall =)

Har inte hänt så jättemycket de senaste dagarna.
I Lördags fick Nenne hoppa lite och även fast han inte kändes lika liksidig och fin som han har gjort den senaste tiden så var han väldigt duktig.
Vi gjorde "favorit övningen" med två hinder efter varandra (dagen till ära 21 meter emellan) och han hoppade faktiskt båda ganska lungt och sansat, även fast det blev lite vilt emellanåt så lyssnade han! Vi kunde variera mellan 5 och 7 galoppsprång.
Eftersom han inte var helt liksidig så fick vi tjaffsa lite om att man faktiskt kan landa i vänstergaloppen, men det löste sig relativt snabbt!

I Söndags hade jag utsläpp och efter det blev det uteritt, trots ett lite halt underlag så gick det ganska bra. Vågade dock inte galoppera så mycket men det var väldigt skönt att få slippa 4 väggar och bara komma ut o strosa lite. Pigg o glad häst!
Sen blev det att slänga i sig lite lunch (hos svärmor eftersom jag låst ut mig själv..klantskalleangelica..) och åka och titta när Åsa hoppade sin nya medryttarhäst Naomi. Jag hjälpte till litegrann och det är alltid lika kul och nyttigt att hjälpa andra. På nått sätt så påminns man själv om vad man ska tänkte på och öva på när man själv sitter i sadeln.. =)

I måndags blev det vila för Nennemans del och 60 - års middag i Uppsala för min del. Kul att komma bort och göra lite annat =)

Igår trimmade vi lite inför träningen idag. Nenne känns fortfarande inte lika fin i kroppen som tidigare, lätt att bli kräsen när han har varit så fin den senaste tiden... Men han kämpade på bra ändå och skötte sig fint! Fokus låg bara på att få honom lösgjord.

Idag blir det hoppträning för hela slanten, kul!!


Ha en bra dag!

Kommentera här: