Övernattning

Goderkväll!

Idag var det då den stora Ultuna dagen!
Nenne vart, som jag trodde, överlycklig över att få komma iväg! Han stog i transporten som ett ljus hela vägen in till Uppsala och när vi var tvungna att stanna vid ett rödlyse (i typ 10 sek) så började hela transporten hoppa...Här fanns tydligen ingen tid att förlora, antingen åker man eller så får man komma ur transporten!!
Han är rolig Nenne han kan vara hyperpigg och jobbig men när det väl gäller så sköter han sig perfekt. När veterinärerna undersökte honom så var han så himla snäll helt plötslig. Han var precis likadan vid återbesöket förra gången - men tur är väl det.

Det som hände idag var att dem tog lite blodprover och så tittade vi ner med kamera i näshålan, svalg mm. Dom tyckte att det såg ganska bra ut och för säkerhets skull tog dom lite prover däifrån också. Om dom proverna inte visar något så ska dem tydligen ta lungprover imorgon för att kolla om det kan vara en allergisk reaktion han haft. I väntan på dem svaren får han åka hem - skönt tycker matte!!
Så det hela betyder alltså övernattning på isoleringen för Nenneman. Stackarn, det är inte direkt mysig stämning i dem boxarna och de enda han får besök av är plastklädda monster...tur att det bara är en natt, hihi!
Det är förövrigt tur att man ofta är två stycken när man åker till klinken, man kommer ju inte ihåg hälften av vad veterinärerna har sagt när man åker därifrån. Så i bilen påväg hem får man försöka ha någon slags sammanslag om vad som egentligen har hänt.. =p
Tack Ina för att du hänger med!!

En annan passar på att jobba in lite tid när jag ändå inte har någon häst att åka upp till ikväll, det är inte ofta jag är sist kvar på jobbet... =)
Men magen börjar kurra så smått så det är nog dags att gå hem om en stund, man ska lyda magen! Dessutom håller jag på att bli galen på datormusen idag, den hackar sig fram hela tiden...morr!!

Kram =)

Kommentera här: