Oj oj...

Nu har det visst gått hela tre dagar sen jag uppdaterade, tiden går fort när man har kul... =)

Blir en kortare uppdatering då jag inte orkar skriva så mycket.. 

Fredag - Hoppning på ridbanan. Ställde fram ett relaterat avstånd med 5 galoppsprång på en långsidan för att känna på hur lydig han var och ett litet hinder på mitten så man kunde hoppa från långsida till långsida, så man kunde pussla upp det till en liten bana. Nenne kändes fin och var förvånandsvärt lydig!

Lördag - Red ut en sväng på 50 minuter. Lite loj häst som kanske hade lite träningsvärk från fredagen =)

Söndag - Upp med tuppen för att åka på tävling till Jälla. Nenne kändes lite loj på framridningen men ändå ganska fin. Vågade inte riktigt "sparka igång" honom heller eftersom han brukar kunna komma igång bättre av sig själv på tävlingsbanan. Men inte idag... Väl inte på banan var han fortfarande loj - kändes mest som att han lallade runt och jag kunde varken driva på eller ta tillbaka honom. Det resulterade i att vi kom fel på hinder nummer ett och heltokigt på hinder nummer två som han stannade på. Vi tog lite nya krafter och hoppade sen igenom banan ganska hyffsat..men känslan var inge vidare.
Det var kanske inte helt oväntat att det inte skulle gå jättebra med tanke på att vi inte hoppat så mycket sen skadan, tävlingen var ju mer tänkt som en träning. Men det var lite tråkigt ändå eftersom han känts så fin den senaste tiden. Tror dessutom att han var lite trött sen i fredags, blev lite dumt när jag av olika anledningar inte kunde hoppa tidigare på veckan. Det tar ju lite längre tid för honom att återhämta sig fortfarande eftersom han inte är helt igång än. Men men...ingen idé att älta, det är bara att bryta ihop och komma igen till nästa helg på Djursholm!

När vi var hemma släppte jag ut honom utan täcke - så nu har han rullat sig ordentligt och står och solar, skönt tycker han nog =)
Tusen tack till Christin som följde med och hjälpte till!!

De två närmaste dagarna blir lugna för Nenne så han hinner återhämta sig till träningen på Onsdag, sen får vi se hur upplägget blir beroende på hur han känns.

Ha det bra allesammans! Nu ska jag städa lägenheten, kul kul.. =/


Ingen charmerande vinkel på en ganska charmig häst... =)

Kommentera här: