Grymma RimboRyttarna och Finaste Nenne

Var ju då på tävling i Djursholm idag.
Nenne var fantastikt fin hela dagen och hoppade för det mesta väldigt bra, tom så att han hoppade mig ur sadeln i vissa språng. Fin häst!

I första klassen kändes han verkligen super, tills vi skulle rida in i kombinationen och hade lite för lite energi genom svängen och fick en stor distans. Eftersom han var så fin och fram för skänkeln så trodde jag att han skulle hoppa ändå, men icke...Om jag hade haft lite mer ben hade han säkert bjussat på den men nu så stannade han alltså..Himla tråkigt, men som vanligt är det bara att bryta ihop och komma igen!

Till nästa klass som då var lagklassen kändes han minst lika fin! Kanske lite mer taggad än till första klassen men ändå väldigt lydig. Efter lite missförstånd och problem på en av linjerna så var vi felfria, liksom alla andra i vårat lag!! Det var en rafflande och spännande grundomgång, skulle vi behöva gå in och göra en omhoppning också eller skulle vi vara de enda laget med alla ekipage felfria?!?
Omhoppning blev det och det var bara att memorera omhoppningsbanan och springa ut till hästarna och hoppa upp för en runda till. Denna runda var Nenne ännu lite hetare (när han börjar bli trött så brukar han bli lite het och börja kasta med huvudet mer) men fortfarande väldigt fin! Det var dock på håret att vi fick ett stopp på trippelbarren...Jag skulle vända innanför ett räcke så att det blev kort sväng till trippeln, men såklart tokbjöd Nenne på räcket så jag fick tvärnita och vända på en femöring för att ta ett trav och galoppsprång fram till hindret, hehe..så kan det gå. Felfria var vi iaf även denna gång och med bara två skitpet som Sara och Maria stog för så vann vi denna omgång, kul!!! Sara vann även förklassen så det blev dubbelt Rimbo idag!

Tusen tack till Cornelia som följde med som häst och Angelica skötare idag!




Kram

Kommentarer:

1 Charlotte:

skriven

Allvarligt talat har jag fortfarande en lyckokänsla i magen :D Och armbandet var förresten värt ca 300 kr, bara så att du vet ;)

Kommentera här: