Torsdag

Torsdag idag tydligen, igår var det Onsdag och imorgon är det fredag... För er information..!
 
Igår blev det som sagt ett lättare tömmkörningspass på ridbanan. Det tar ju en stund innan gamlingens kropp kommer igång men sen såg han riktigt fin ut. Fick uppmuntra en del med framåtbjudningen dock...klandrar honom inte, ridbanan är verklingen inget kul ställe så här års.
 
Idag är tanken att vi ska åker ner till ridhuset och trimma lite. På backen idag och förhoppningsvis kan jag ställa fram något hinder imorgon. Idag är planen att bara få honom avslappnad och lydig och imorgon tänkte jag köra lite samma taktik som senast på träningen - låta honom springa sig lydig...så han är avrastad ordentligt innan tävlingen. På framridningen kan man ju inte direkt rejsa runt som den dåre man är..
 
Lite jobbigt denna tiden på året när man inte kan lägga upp träningen som man vill (särskilt när man ska på tävling) utan hela tiden måste anpassa sig till ridhuset. Man kan ju åka lite längre till andra ridhus också men det både kostar mer pengar och tid. Så det är väl bara att hålla tillgodo och göra det bästa utav det! =)
 
 

Kommentera här: